Augmented Reality
In plaats van informatie af te beelden op klassieke en geïsoleerde beeldschermen, wordt de data geprojecteerd in het gezichtsveld van de gebruiker, meestal via de telefoon of soortgelijk medium.
Lees meer...
 
Wat dit voor u betekent
Merkt u dat adverteren via flyers, posters, kranten en dergelijke tastbare mediums niet meer zo goed worden ontvangen? Dit komt omdat het tegenwoordig vaker om de digitale benadering gaat.
Lees meer...
 
Wat wij u aanbieden
Wij bieden producten aan die het beste bij u passen. U heeft daarom ook keuze uit drie verschillende abonnementen die aansluiten op uw wensen.
Lees meer...
Waarom u dit nodig heeft
Met ar Playground wordt het erg eenvoudig uw augmented reality projecten te beheren. U definieert u een POI (Point of interest) en u plaatst meertalige teksten, afbeeldingen, video's of geluidsfragmenten bij de POI. Even zo eenvoudig maakt u uw eigen mobiele website op basis van de ingevoerde POIs.
Lees meer...
 
Meegaan met de tijd
Innoveren is het toverwoord. Wat doet u om het uw klanten makkelijk te maken? Eenvoudige herkenning van uw producten of merken? Eenvoudig op de hoogte blijven van uw aanbod en acties. Denk dan ook aan loyaliteit. Maak van uw klanten fans die u willen volgen. Bied ze iets speciaals als ze toch in de buurt komen.
Lees meer...
 
Neem contact met ons op
Wilt u gebruik maken van onze diensten. Of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
Contact...